AVÍS LEGAL

1.- Responsable del tractament:
ZUCCHERO L’ESCALA S.L

+ INFO

2.- Tipus de dades i Finalitat del tractament:
Dades de contacte i altres necessàries per a les finalitats requerides com donar resposta a la informació sol·licitada a través de la nostra web https://gelatsdliri.com i https://gelateriazucchero.com i altres mitjans, gestionar les vendes dels nostres gelats, la gestió comercial i administrativa de la empresa.

+ INFO

3.- Legitimació del tractament:
Consentiment de l’usuari, compliment d’obligacions legals, la relació comercial que es generi entre nosaltres i els nostres clients, treballadors o tercers i, en el seu cas, els interessos legítims de l’empresa.


+ INFO

4.- Termini de conservació:
Mentre duri la legitimació per consentiment, relació contractual o obligació legal.

+ INFO

5.- Destinataris:
Les dades que ens faciliti seran incorporades a la base de dades de ZUCCHERO L’ESCALA S.L i no seran cedides a tercers, excepte a aquells que necessàriament hagin d’intervenir per el funcionament de l’empresa o a la prestació d’algun servei contractat per l’usuari.

+ INFO

6.- Exercici de drets:
Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com els altres drets previstos per la normativa vigent.

+ INFO

7.- Reclamació davant l’ Autoritat de Control:
Pot dirigir les reclamacions derivades del tractament de les seves dades de caràcter personal a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es)

+ INFO

8.- Legislació:
La present política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems pel Reglament General de Protecció de dades de la Unió Europea i resta de normativa relacionada.

+ INFO

9.- Informació addicional
Informació addicional sobre seguretat i altres aspectes.

+ INFO

11.- Actualització:
Agost 2021

+ INFO