creadors de gelats dliri

un projecte familiar des de 2006

Fem gelats artesans i la nostra obsessió és la qualitat, mimar els detalls i innovar

Som una jove empresa familiar nascuda a l’Escala que creem i elaborem gelats artesans. Després d’un contacte inicial amb el món de l’elaboració i la venda dels gelats vam decidir entrar-hi de ple. Vam tenir la sort de comptar amb els bons consells de dos grans mestres gelaters i també una bona formació, aquí a casa nostra i també a Itàlia. I, com tots els emprenedors, hi vam posar moltes hores i molta il·lusió.

D’ençà que vam començar a fer gelats la nostra obsessió ha estat oferir un producte de gran qualitat, cuidar molt els detalls i als nostres clients i innovar. La qualitat ja la busquem en la matèria primera, és essencial per a nosaltres. I en la incorporació de substitutius naturals en comptes de fer servir productes industrials.

Foto de la família Pagès-Llanos
Gelat de gerds, gelat artesà elaborat per Gelats D'liri

Escoltar els clients i sorprendre’ls cada any

Escoltar els nostres clients ens ha permès evolucionar, millorar dia a dia i posar les bases d’un altre dels nostres pilars, la innovació. No ens limitem a fer els gelats que funcionen bé, ens agrada sorprendre els nostres clients amb noves creacions i cada any presentem novetats a les vitrines.

Un gelat de pastanaga ecològica d’Albons, un del vermut del diumenge, un de pa amb tomata i anxoves de l’Escala, un gelat de xuixo, un de coca de Sant Joan o un gelat de brunyols de l’Empordà són només alguns exemples dels que ens han donat anomenada.

La bona resposta dels nostres clients, l’interès d’altres gelateries pel nostre producte i la nostra passió per fer uns gelats excepcionals fan possible ara oferir-los a altres punts de venda. I així, volem seguir posant cares de felicitat a les persones que tasten els nostres gelats artesans.

vols treballar amb nosaltres?